Total Fire & Building Engineering

Stiri

26.03.2015

Despre brandul SIGURA

Despre brandul SIGURA

Brandul SIGURA este astazi, pe piata romaneasca de specialitate, un nume de rezonanta care implica profesionalism, seriozitate, un portofoliu impresionant de lucrari de referinta, precum si reprezentarea nationala a unor producatori internationali de prestigiu.

Iata de ce, probabil, marea majoritate a oamenilor care au lucrat (o perioada mai lunga sau mai scurta) in SIGURA se mandresc si in prezent cu acea perioada – ceea ce este firesc. Mai putin firesc este insa faptul ca – pe unele retele de socializare – unii si-au extins, in mod fals, perioada in care au avut unele functii de raspundere in SIGURA iar altii au uitat sa mentioneze pana si faptul ca in prezent nu mai fac parte din personalul SIGURA. Mai mult, chiar si patronii unei firme cu reputatie indoielnica pe piata au preluat numele SIGURA in titulatura uneia dintre noile lor firme, aceasta impotriva faptului ca numele SIGURA este protejat prin marca inregistrata OSIM !?!

Suntem onorati intr-un fel de aceste fapte dar dorim totusi sa le reamintim in mod elegant pe aceasta cale tuturor si – in special – fostilor nostri colegi (fara a le da, deocamdata, numele in clar) ca nu mai fac parte din Grupul SIGURA – aceasta atat pentru respectarea adevarului cat si pentru a evita eventualele confuzii si consecinte care pot apare in piata, legate de difuzarea catre clienti a unor informatii false cu consecinte de natura concurentei neloiale (art. 4 din Legea 11/1991).

Astfel, cred ca dupa multe luni de cand nu mai fac parte din echipa SIGURA, ar fi cazul ca respectivele persoane sa isi actualizeze cinstit profilurile si CV-urile de pe diversele retele de socializare unde le-au postat. Daca acest lucru nu se va intampla, voi reveni cu prezentarea numelor fiecaruia si cu corectiile de rigoare fata de afirmatiile false care circula in prezent.

arh. Horia Mihai NICOLESCU,
Actionar si Administrator unic