Total Fire & Building Engineering

Cariere

Alătura-te echipei SIGURA!

Daca te întrebi ce înseamna Sigura, raspunsul este simplu: produse si servicii în managementul securitatii la incendiu la cel mai înalt nivel calitativ, pentru a deveni prima optiune pentru clientii nostri.

La Sigura noi încurajam inovatia si calitatea, ne respectam clientii si angajatii, suntem deschisi la nou si lucram în echipa. Apreciem oamenii care îsi asuma responsabilitatea pentru deciziile luate, care se implică în fiecare proiect la care participa si care cauta mereu sa se dezvolte.

Suntem mândri ca apartinem acestei echipe si suntem siguri ca vom reusi sa îti transmitem acest sentiment si tie.

In cazul în care consideri că îmbratisezi filozofia noastra de business si ai competentele de care avem nevoie, te rugam sa ne transmiti un CV-actualizat si o scrisoare de intentie, specificând pozitia pentru care îti exprimi intentia de a candida.

În afara de aceste oportunitati, oricând suntem deschisi sa primim în echipa noastra oameni talentati. Dacă esti interesat sa te alaturi echipei Sigura, trimite-ne CV-ul tau pentru a fi introdus în baza de date. De îndata ce vom avea o pozitie libera potrivita competentelor tale, te vom informa.

Dacă eşti interesat să te alături echipei Sigura, trimite-ne CV-ul tău.