Total Fire & Building Engineering

Articole de specialitate

08.06.2013

Mai ieftin, mai repede, mai bine! Noi solutii pentru instalatiile cu sprinklere.

Mai ieftin, mai repede, mai bine! Noi solutii pentru instalatiile cu sprinklere.

Ritmul din ce in ce mai accelerat in care se construieste in Romania de azi, impune utilizarea unor solutii moderne si eficiente, care sa asigure realitatea indemnului de mai sus in toate etapele de realizare ale unei instalatii cu sprinklere, respectiv: proiectarea, alegerea materialelor si a echipamentelor, precum si in etapa de punere in opera a acestora. Solutiile oferite de grupul de firme SIGURA se inscriu cu succes pe aceasta linie.

Programul SprinkCAD®Pro II

Firma noastra, ca reprezentant autorizat in Romania al concenului TYCO – Fire & Building Products Division – cel mai mare producator de sprinklere din lume, ofera atat stagii de formare in utilizarea programului de SprinkCAD® cat si toate echipamentele necesare realizarii instalatiilor respective (sprinklere, ACS-uri, vane de control si acces, fast-flexuri,  couplinguri, hangere, etc.) in conditii de calitate maxima, preturi competitive si cele mai reduse durate de executie. Cele de mai jos vor explicita mai bine aceste afirmatii.

Programul SprinkCAD®Pro II a fost dezvoltat de catre concernul TYCO pentru simplificarea muncii tilizatorilor/proiectantilor din toata lumea care intocmesc proiecte de executie pentru sisteme de stingere cu sprinklere marca TYCO. Asigura facilitati complete de proiectare a instalatiilor cu sprinklere care ruleaza sub variantele Auto CAD 2004-2008, nefiind necesare nici un fel de conversii; de asemenea permite proiectarea distributiilor generale (asigurand o solutie completa pentru sistemul de tevi), face calculatii hidraulice si produce liste de materiale pentru comenzi, preturi si instalare. Este programul cel mai utilizat pe plan mondial si este recunoscut si acceptat de catre toate societatile de asigurari din lume. Utilizarea lui mareste considerabil randamentul proiectantilor.

Sistemul de cuplare rapida a tevilor

O alta noutate este sistemul de cuplare rapida a tevilor, care inlocuieste complet sudura acestora, cu avantaje de reducere spectaculoasa a costurilor manoperei de santier cu 40%, a duratei de executiei cu pana la 65% si cu avantaje certe privind simplitatea, curatenia si fiabilitatea solutiei.

Daca adaugam la cele de mai sus si cea mai completa gama mondiala de sprinklere, ACS-uri, vane de control si sisteme de suspendare (hangere), dispunand de toate avizele si aprobarile internationale – veti intelege de ce grupul SIGURA va poate ajuta sa lucrati MAI IEFTIN, MAI REPEDE, MAI BINE !