Total Fire & Building Engineering

Profil si istoric

PROFIL

Grupul SIGURA este un grup de firme cu capital privat integral românesc, care activeaza in domeniul securităţii la incendiu.

Cu o istorie depasind 15 ani de activitate, perioada in care am acumulat experienta in identificarea solutiilor care raspund cel mai bine necesitatilor clientilor, adaptate celor mai diverse tipologii de proiecte, acoperim in prezent toate solutiile de prevenire a incendiului.

Beneficiind de personal cu experienţă, certificat naţional şi internaţional, şi de parteneriate cu furnizori de vârf cu largă recunoaştere internaţională, grupul de firme SIGURA furnizeaza servicii la un înalt nivel de performanta, in conformitate cu cerintele de calitate specifice fiecarui client : CE, FM, NF, VdS, etc.

Firmele Grupului SIGURA:

 

ISTORIC

 

S-a infiintat firma SIGURA TOTAL FIRE & BUILDING ENGINEERING, cu capital privat, integral romanesc, specializata in domeniul securitatii la incendiu. Misiunea ei era aparitia pe piata romaneasca a primei oferte integrate complete din domeniul securitatii la incendiu, bazata pe solutii moderne si care sa fie capabila sa raspunda oricaror solicitari, la nivelul de performanta cel mai ridicat existent in prezent pe plan mondial.

Aceasta tinta ambitioasa a impus utilizarea unui personal cu experienta si a unor furnizori de vârf, cu larga recunoastere internationala, care sa poata acoperi orice componenta majora din domeniul securitatii la incendiu.

 
S-a infiintat firma SIGURA PROMETEU & CONSULT – pentru partea de consultanta de specialitate, organizarea de cursuri de formare de specialisti in domeniu si introducerea în România a noilor directii mondiale in managementul si ingineria securitatii la incendiu.

 
S-a infiintat firma SIGURA INSTAL – pentru lucrari de montaj a sistemelor de securitate la incendiu contractate de firma SIGURA.

 
S-a infiintat firma SIGURA PROTECT – pentru lucrari de aplicare a materialelor de protectie la incendiu, contractate de firma SIGURA.

 
In prezent, activitatile grupului de firme SIGURA sunt interrelationate, contribuind la realizarea unui raspuns sinergic cat mai complet la misiunea initiala si la consolidarea spectrului de activitati.

 
Ne recomanda:
Colaborarea cu Sigura a fost un exemplu perfect despre cum o echipă experimentată și soluțiile tehnologice de calitate pot determina reușita unui proiect. Cu ocazia aniversării de 10 ani de la înființarea grupului Sigura, compania EXPERT INSTAL urează întregii echipei mult succes pentru implementarea proiectelor viitoare!
Sorin PanaitDirector – S.C EXPERT INSTAL SRL
SIGURA is the largest NOVEC 1230 provider on the Romanian market for the past few years. From our statics of clients, SIGURA experience in the field of NOVEC fire extinguishing services extends from IT datacenters ( for major banks, TV broadcasting media companies, electronic industrial plants ) to the oil and gas industry ( for major projects in the Middle East and Africa ).Their performance to date continues to live up to the high standards we set for our end-distributors. Based on the data received from our clients, we can certify that SIGURA performance excelled in all categories, including customer contact, engineering experience in this field of activity, adherence to schedule, quality of materials and workmanship.
Laurentiu GIMPIREASales & Marketing Manager - 3M Romania
Colaborarea cu SIGURA Total Fire & Building Engineering a fost un real succes. Nu doar ca am reuşit sa alegem împreuna cele mai bune soluţii pentru proiect, ci am fost frapaţi de profesionalismul şi dedicarea întregii echipe. Le dorim sa pastreze aceleaşi standarde ridicate şi în viitor şi sa ramână un partener de încredere pentru furnizarea de soluţii în domeniul managementul securitaţii la incendiu.
Luis Guilherme Gomes de AlmeidaAdministrator – Polystart Impex
Parteneriatul dintre Radical lnstal si Sigura poate fi considerat cu uşurinţă un exemplu de succes. Am adus împreună expertiza şi soluţiile optime pentru realizarea unui proiect important şi am reuşit să depăşim aşteptările clientului.După 10 ani de activitate, urăm Grupului la mulţi ani şi la cât mai multe proiecte de succes!
Marius IliescuDirector executiv – Radical Instal
Profesionalism, cunostinte tehnice temeinice in domeniu, recomandarea celei mai bune solutii pentru sistemul tehnic de detectie si stingere a incendiilor in spatiile cu destinatie speciala, respectarea termenelor propuse pentru derularea proiectului , executarea de calitate si in termen a lucrarilor , promptitudine in raspuns la orice solicitare, sunt cateva din calitatile pe care reprezentantii SIGURA TOTAL FIRE AND BUILDING ENGINEERING le-au dovedit in proiectele pe care Banca Transilvania SA le-a derulat si executat in unitatile din tara.
Ioan RoibDirector Adjunct, Directia Investitii si Logistica – Banca Transilvania