Total Fire & Building Engineering

SIGURA Instal

Firma SIGURA INSTAL , cu capital privat integral romanesc, a fost infiintata in 2006, in scopul executarii – in special – a unor lucrari de montaj de inalta tehnicitate din cadrul sistemelor de securitate la incendiu furnizate pe piata romaneasca specifica de firma SIGURA TFBE.

In prezent, firma SIGURA INSTAL activeaza numai ca un furnizor de servicii de montaj si punere in functiune pentru contractele firmei SIGURA TOTAL FIRE & BUILDING ENGINEERING.

Activitatea firmei este sustinuta si indrumata de personal de inalta calificare, specializat si autorizat direct de catre furnizorii externi ai sistemelor care se pun in opera.

Din aceasta cauza, firma reprezinta, in conceptul de inalt profesionalism dezvoltat in cadrul grupului de firme SIGURA, si un loc de formare si specializare pentru personalul firmelor partenere din teritoriu – care promoveaza si doresc sa instaleze echipamentele si sistemele oferite de catre firma SIGURA TFBE.

Desi este o firma tanara, firma SIGURA INSTAL se afla in plina dezvoltare – portofoliul realizarilor este impresionant, contribuind la realizarea unui spectru cat mai complet al activitatilor Grupului de firme SIGURA. Dezvoltarile ulterioare intentioneaza sa completeze si sa consolideze actuala oferta a firmei, acordand firmei – in acelasi timp – un grad sporit de independenta si de acces la piata.