Total Fire & Building Engineering

SIGURA Protect

Firma SIGURA PROTECT, cu capital privat integral romanesc, a fost infiintata in 2008, in scopul executarii – in special – a unor lucrari de inalta tehnicitate din cadrul solutiilor de securitate la incendiu furnizate pe piata romaneasca specifica de Grupul de firme SIGURA.

In prezent, firma SIGURA PROTECT activeaza numai ca un furnizor de servicii pentru firma SIGURA TFBE, privind aplicarea si punerea in opera a solutiilor de protectie la foc a structurilor metalice (cu mortar si sisteme intumescente) si a protectiei la foc a tubulaturilor de ventilatie.

Activitatea firmei este sustinuta si indrumata de personal de inalta calificare, specializat si autorizat direct de catre furnizorii externi ai sistemelor care se pun in opera.

Din aceasta cauza, firma reprezinta, in conceptul de inalt profesionalism dezvoltat in cadrul Grupului de firme SIGURA, si un loc de formare si specializare pentru personalul firmelor partenere din teritoriu – care promoveaza si doresc sa utilizeze solutiile de securitate la incendiu oferite de catre Grupul de firme SIGURA.

Desi este o firma foarte tânara, firma SIGURA PROTECT este increzatoare in dezvoltarea ei viitoare si in rolul ei in realizarea unui spectru cat mai complet al activitatilor de securitate la incendiu ale grupului de firme SIGURA. Dezvoltarile ulterioare intentioneaza sa completeze si sa consolideze actuala oferta a firmei, acordand firmei – in acelasi timp – un grad sporit de independenta si de acces la piata.