Total Fire & Building Engineering

SIGURA Total Fire & Building Engineering

SIGURA TFBE este integratorul grupului de firme in ceea ce priveste structurarea ofertelor din domeniul securitatii la incendiu. Astfel, SIGURA TFBE desfasoara activitatile de marketing si dezvoltare, asigura reprezentarea in Romania a firmelor straine al caror distribuitor autorizat este, preia contactul cu clientii de pe piata specifica, incheie contractele cu clientii si asigura realizarea acestora prin subcontractarea activitatilor de punere in opera (in principal, cu SIGURA INSTAL si SIGURA PROTECT).

Activitatea firmei este sustinuta si indrumata de personal de inalta calificare, specializat si autorizat direct de catre furnizorii externi ai sistemelor care se pun in opera.

Firma SIGURA TFBE se afla in plina dezvoltare – portofoliul realizarilor este remarcabil, contribuind major la intarirea pozitiei de piata a grupului de firme SIGURA. Strategia noastra intentioneaza sa diversifice si sa consolideze in continuare actuala oferta a firmei, acordand tuturor firmelor componente un grad sporit de independenta si de acces la piata.