Total Fire & Building Engineering

Servicii in domeniul managementului securitatii la incendiu

Grupul Sigura ofera  gama completa de servicii din domeniul managementului securitatii la incendiu din Romania, la nivelul de performanţă cel mai ridicat existent în prezent pe plan mondial, fiind prima optiune pentru clientii sai.

serv-mentenanta

Mentenanta

Echipa noastra dedicata serviciilor de mentenanta asigura toate operatiunile necesare mentinerii sistemelor de securitate la incendiu in parametrii normali de functionare …

serv-consultanta

Consultanta si asistenta tehnica

Asiguram suportul operatorilor economici privind securitatea la incendiu in exploatare prin urmatoarele activitati …
 
 

serv-formare-profesionala

Formare profesionala

Scoala Prometeu, in cadrul firmei SIGURA PROMETEU & CONSULT, organizeaza cursuri de calificare si specializare in managementul securitatii la incendiu.
 
 

serv-autorizare

Autorizare ISU de securitate la incendiu

Asiguram toate activitatile necesare obtinerii autorizatiei ISU de securitate la incendiu, pentru obiective noi sau existente, in conformitate cu reglementarile …

serv-simulare-3d

Modelarea 3D a dezvoltarii incendiilor si a evacuarii de persoane

PyroSim şi Pathfinder sunt software destinate folosirii de către specialiştii în securitate la incendiu pentru …

 

Managementul securitatii la incendiu este un concept deosebit de complex, care face apel la cunoştinţe profunde din domenii variate.

Conceptul de „securitate la incendiu” este o cerinţă esenţială, cuprinsă atât în documentele europene, cât si în cele naţionale. În prezent, responsabilitatea implementarii unui concept eficient de securitate la incendiu a fost trecută în sarcina si responsabilitatea managerilor unitatilor economice, ceea ce a condus la aparitia în Codul Ocupaţiilor din România a unei ocupatii noi în acest domeniu – aceea de Manager de securitate la incendiu (cod COR).

 


Articole pe aceeasi tema:

Autorizarea ISU de securitate la incendiu
Ocupatia de manager de securitate la incendiu – fire safety manager