Companie

Companie

Grupul SIGURA

Grupul SIGURA este un grup de firme cu capital privat integral românesc alcătuit din două firme care acționează sinergic în furnizarea de soluții, servicii specializate și consultanță în domeniul securității la incendiu la un nivel înalt de performanță.

 

SIGURA TFBE logo

 

SIGURA Prometeu & Consult logo

 

Beneficiind de personal cu experienţă, certificat naţional şi internaţional, şi de parteneriate cu furnizori de vârf cu largă recunoaştere internaţională, Grupul SIGURA furnizează servicii la un înalt nivel de performanță, în conformitate cu cerințele de calitate specifice fiecărui client: CE, FM, NF, VdS, etc.

O alta componenta a activitaților noastre este organizarea de cursuri de formare de specialisti in domeniu si introducerea în România a celor mai noi directii in managementul si ingineria securitatii la incendiu.

Peste 15 ANI de experiență

Grupul SIGURA activează în domeniul securităţii la incendiu începând cu anul 2003, cu o istorie depășind 15 ani de activitate, perioadă în care am acumulat experiență în identificarea solutiilor care răspund cel mai bine necesităților clienților, adaptate celor mai diverse tipologii de proiecte, acoperim în prezent toate soluțiile de prevenire și stingere a incendiului.

Portofoliu Sigura

Certificări

Competențele noastre în domeniul securității si prevenirii incendiului sunt certificate la nivel național și sunt conforme standardelor internaționale din domeniu.

Detalii

De ce sa lucrati cu noi

Sigura in cifre

Peste 800 instalatii de stingere cu gaze inerte instalate

756 tone vopsea termospumantă aplicată

Peste 1000 cortine resistente la foc montate în România

Peste 1000 sisteme în mentenanță

582 instalații stingere echipamente bucatarii industriale în funcțiune

Afilieri

Asociatia pentru Securitate la incendiu
Ecufire
Scoala Prometeu
Solicitați mai multe informații de la reprezentanții de vânzări SIGURA.
office@sigura.ro
021 312 31 32