In cadrul serviciilor de analiza/verificare a eficientei solutiilor de protectie la foc prin modelarea 3D a dezvoltarii incendiilor si evacuarii de persoane, oferim:

  • Solutii optimizate de securitate la incendiu (in fazele de proiectare si de exploatare) in vederea obtinerii unei sigurante la foc sporite, reale si eficiente.
  • Comercializarea autorizata de programe de modelare matematica 3D (PYROSIM si PATHFINDER) ale firmei THUNDERHEAD ENGINEERING Ltd din SUA. Ambele programe sunt destinate specialistilor in securitate la incendiu, pentru usurarea si imbunatatirea lucrului in acest domeniu.
  • Training autorizat in implementarea si utilizarea programelor comercializate

 

Sigura este distribuitor exclusiv in Romania pentru programele PyroSim si Pathfinder

 

 

PyroSim

PyroSim este un program de modelare 3D a dezvoltarii si propagarii incendiilor in constructii, precum si de analiza a interactiunii dintre incendiu si sistemele de protectie la incendiu (stingere, detectie, desfumare etc.). Este folosit pentru a crea simulari de incendiu care previzioneaza cu acuratete temperatura, miscarea fumului si concentratiile de gaze de ardere in timpul incendiilor.

Pyrosim este folosit in toata lumea pentru a ajuta specialistii in luarea deciziilor in ceea ce priveste securitatea la incendiu a cladirilor.

 

Pathfinder

Pathfinder reprezinta un program de modelare 3D a evacuarii persoanelor in situatii de urgenta din constructii, oferind rezultate realiste de o calitate grafica foarte ridicata.

  • Pathfinder ofera instrumentele necesare pentru luarea unor decizii bune in ceea ce priveste structura cladirilor si proiectarea sistemelor de securitate la incendiu. Modurile de simulare multiple si posibilitatea de stabilire a proprietatilor utilizatorilor cladirii permit explorarea cu usurinta a mai multor scenarii, permitand calcularea unor durate de evacuare optime.
  • Pathfinder este un simulator bazat pe indivizi. Fiecare utilizator al cladirii foloseste un set individual de parametri si ia decizii in mod independent de-a lungul desfasurarii simularii.
  • In plus fata de un simulator de miscare avansata a miscarii persoanelor, Pathfinder include o interfata integrata si rezultate care pot fi vizualizate 3D. De asemenea, Pathfinder permite evaluarea modelelor de evacuare cu mai multa rapiditate si produce grafice 3D mai realiste decat alte simulatoare.
  • Pathfinder este folosit in toata lumea pentru a ajuta specialistii in luarea deciziilor cu privire la evacuarea persoanelor in situatii de urgenta.

 

Solicitați mai multe informații de la reprezentanții de vânzări SIGURA.
office@sigura.ro
021 312 31 32