Noi pasi catre “cladirea inteligenta”: pereti, usi si obloane virtuale.

Datorita avantajelor incontestabile, conceptul de “cladire inteligenta bazata pe tehnologie” (inventat de americani) s-a raspandit in toata lumea, incluzand acum si solutiile de securitate la incendiu.
Acest concept, impreuna cu o “noua abordarea problematicii securitatii la incendiu (“the new approach” – cum este aceasta noua orientare denumita in Comunitatea Europeana) – vor conduce atat la beneficii financiare cat si la un mai bun control al sigurantei la foc a  cladirii. Chiar daca inca – in prezent – e liniste, implicatiile sunt uriase si vor marca profund, in viitorul apropiat, intreaga lume a celor implicati in domeniul securitatii la incendii (conceptori, producatori, distribuitori, organe de control, etc.).

Solutiile inteligente inseamna solutii care “se adapteaza in timp real” la conditiile variabile ale mediului ambiant. Aceste “solutii inteligente” satisfac, in mod normal, cerintele de exploatare curenta (anticorozive, dielectrice, estetice, etc.) dar, in caz de incendiu si numai in aceasta situatie, si pe acelea ale protejarii de efectele caldurii a suporturilor pe care sunt aplicate.

Cititi articolul integral:
Noi pasi catre cladirea inteligenta pereti usi si obloane virtuale

Solicitați mai multe informații de la reprezentanții de vânzări SIGURA.
office@sigura.ro
021 312 31 32